mandag den 7. marts 2011

Super Duper


Her til morgen sendte vi Superman på dagens mission i børnehaven!
Rigtig sej med farvet hår, sideskilning og den rigtige positur.
Desværre var den "farlige, store" dreng der og begyndte straks at chante "Uderhyler-underhyler!" og fik de andre med.
Jeg påpegede da så, at rigtige superhelte HAR underhylere på - og hvor var HANS måske henne? Hva-hva-hva?? (KØBE-Batman, tænkte jeg og rakte tunge af ham...). Ok det var måske lidt overkill at række tunge af en 5-årig, men altså... Han blev også lidt vild bagefter og sprang op for at ville overfalde mig.. Men jeg var da klar! Han ku' da bare komme an! (Han blev stoppet af pædagogen dog).

Nå, men sikke et dejligt solskinsvejr! Og sikke en dejlig weekend vi havde!
Vi drønede til Fyn og fik afprøvet vores nye Bropas. Jeg skulle til Svendborg og besøge hende her, for hun ville opfylde mit ønske og lære mig håndlæsning.
Årh, det er spændende, mand! Helt vildt!
Og mens jeg sad dér og sugede til mig, tonsede Junior og Senior rundt i Legelandet og skød med bold-kanoner og rutchede i plastikrør til de blev helt elektriske.
Og bagefter fik vi en god snak med vores nye venner om trommer og håndlæsere og mere mellem himmel og jord. Og så skulle MasSøren liiige behandle lidt og SÅ kørte vi videre til Bullerup, hvor vi hyggede med gamle venner og brownies ...og...og...og..!

Næste dag kørte vi ind til Odense og behandlede en veninde, der trængte og oplevede hendes nye bolig hos en meget... eksentrisk(!) kunstner dame. En meget ...speciel.. oplevelse.
Okaaaay.. og bagefter gik vi en forårstur langs åen og sludrede.

Og nu er vi hjemme og Bedsterne kommer idag for at hente Superman i børnehaven, så jeg skal igang med at bage Fastelavnsboller. Yum-yum.

Katrine

Ingen kommentarer: