søndag den 18. oktober 2009

Billedreportage af den sidste uges tid

I fredags var jeg vikar på Friskolen og istedet for "Skolernes Motionsdag" holder de "Drage-dag". Ungerne gik, løb eller cyklede ud til Kalø Slotsruin for at flyve med drager og spise deres madpakker i det skønne efterårsvejr. Mange af forældrene var også med, så det var begrænset hvad een kunne lave. Så jeg satte mig, i en ko-lort selvfølgelig.., og nød solen.

Da jeg kom hjem, pakkede vi bilen og satte kurs mod Odense. Qian skulle nemlig undervise i en lille uges tid og det kunne vi ikke gå glip af. Så vi boede på den store madras i træningssalen hele ugen og det gik fint.
Saxe blev rigtig glad for Qian og spurgte hele tiden efter "Yeye" (som betyder Bedstefar på kinesisk).
Jeg trænede i weekenden og Søren fik hverdagene. Heldigvis havde jeg venner at besøge, så dagene blev ikke kedelige for nogen af os.

Søren havde lige haft fødselsdag og han var ærgelig over, at hans venner boede så langt væk, så derfor havde jeg i al hemmelighed arrangeret, at tre vennepar skulle komme forbi til pizza. Han fattede bare ingenting! Hahahahaha. Det eneste han kunne tænke på var, om vi kunne komme til at se landskamp. Det ordnede sig heldigvis også - og vi kunne endda se den på storskærm.

Drengene blev også glade for Saxe, for han viste interesse for fodbold, øl og huller = noget de ku' relatere til.

Sandie og familien blev besøgt og Hanne og jeg + børn var ude at gå en tur i det kolde vejr. Onsdag bød på slyngemøde i Bellinge og det var rigtig dejligt at komme ud at møde nye mennesker.

Fredag, da vi var tilbage i Jylland igen, var der Ebelfestival, så vi kiggede lige forbi Glasmuseet. Dér var Christina og Leif i fuld sving med at lave stænger af glas. Det var ret interessant at se.


Så kiggede vi ind forbi Fregatten, hvor der var mange, fine boder og derfra videre hen til Farfar, som Saxe savnede noget så forfærdeligt! "Farfar? Farfar? Hvor' Farfar?"
Så dér fik han lov at overnatte - og SÅ var alle jo glade!


Idag har vi været på bagagerumsmarked at købe et par mini-traktorer til Saxe + en reserve flyverdragt til en 20'er.
Og nu vanker der kaff' og kaw med Svigermekanikken og senere aften-te'e med glaspusterne.
Det var dén efterårsferie!

Katrine

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

I will not agree on it. I regard as warm-hearted post. Expressly the title-deed attracted me to study the whole story.

Anonym sagde ...

Genial fill someone in on and this fill someone in on helped me alot in my college assignement. Gratefulness you for your information.