fredag den 16. april 2010

I dagens anledning

Idag er det som bekendt Dronningens fødselsdag. Og selvfølgelig skulle det fejres - OGSÅ i Hundested Sfo!
Da jeg har hang til udklædning og spas (eller var det fordi jeg er den sidstankomne kvindelige kollega??), blev jeg på naturligste udvalgt til at agere dagens fødselar.

Derhjemme fandt jeg min gamle kjole frem, som jeg fik syet i Kina af en ældre dame, der brugte symaskine med håndsving(!), men som jeg så først IDAG fik en anledning til at tage på. (Den er så også en anelse for stor, ellers havde jeg nu nok fundet en lejlighed ;-))
Og ellers tryllede jeg lidt med slips og sikkerhedsnåle. Og *Vupti* : en dronning!


Da jeg så stod ude på toilettet i Sfo'en og klædte om, kunne jeg høre ungerne komme galloperende ned ad gangen, mens de råbte "Dronningen kommer! Dronningen kommer!" og "Vi skal øve os på at neje!"
Jeg følte mig ENORMT vigtigt, selvom jeg stod i lange underhylere, høje støvler og asede med at få stoppet kjolen ud med tre undertrøjer og toiletpapir..

Så var det tid til at gå ud og mens jeg åbnede toilet-døren og ungerne råbte "Dronning, dronning kom så ud!" mærkede jeg suset og tænkte "Showtime"!
Og da jeg trådte ud foran de 60 børn iført plastik-diadem og hele baduljen ventede jeg naturligvis en mur af hurra-råb!

Men hvad gi'r du mig..... De BU'EDE mig omkuld!!
"BUUU BUUU BUUU! Du er Den Falske Dronning!! Det' bare et slips! Du er ikke så gammel!"

Jeg vinkede tappert og prøvede at få dem til at råbe et ni-foldigt leve, men tilsidst måtte jeg kyle karameller efter dem, for at holde dem fra at flå min fine kjole i stykker!
Hold kæææft, mand!

Nå, men senere sagde nogle af piger da, at jeg FORFRA lignede lidt en dronning - men bagfra lignede jeg altså mere en stedmor..
Den la'r jeg lige stå.

Jeg synes nu altså, jeg så meget royal ud. Og jeg beholdte da også kjolen på hele vejen hjem. Det var et kønt syn; Gallatøj, solbriller og blå Ford Mondeo går flot i spænd!
Saxe og de andre nede i Øko-byen syntes også jeg var fin..

Katrine - der synes, at nutidens unger trænger til at bruge deres fantasi!


NB: Det morsomme var, at de fleste børn kom hen til mig og ræsonnerede "Du er ikke den rigtige dronning, fordi det kan man høre på stemmen" eller "Du hedder Katrine, derfor kan du ikke være Dronningen".
Så lidt i tvivl var de altså ;-)

1 kommentar:

Sandra Brix Lerche sagde ...

KONGE - øhhh eller DRONNING Katrine *GG* Jeg synes BESTEMT du ligner Dronningen på en prik - jeg var i hvert fald i tvivl og blev kun overbevist ved min kære venindes genkendelig fantastiske måde at formulere sig på....