fredag den 23. juli 2010

Tell me more, tell me more - Did she put up a fight!?

Fem dage efter hjemkomst fra årets Summer Workshop - og jeg er stadig lidt træt..
Pyha, 10 ( T I !!) fantastiske dage i Tampere, Finland. UDEN mand og barn - Kun mig... nåja, og 55 andre.
Ååååååååååååååååååååååååååååååååh!! Så. Skønt. Du. Ikke. Fatter. Det.

Jeg elsker, ELSKER sommer workshopperne! Mine søde venner fra hele Verden, hvoraf de fleste ser jeg kun den ene gang om året. Vi mødes og snakken går med det samme. Og så slås vi. I MANGE timer. Og vi griner. Og hygger. Og spiser skodmad og drikker øller, vodka-shots og cider (som åbenbart er en stor ting i Finland..?). Og vi sveder. I år mere end vanligt, da Finland slog varme-rekord og vi trænede 8-11 timer om dagen i rum, hvor vinduerne ikke kunne åbnes I 38 GRADERS VARME!!
Min søster spurgte mig, hvordan jeg kunne tabe 2kg. Ovenover står svaret.

Jeg tog flyet alene til Helsinki og skulle så videre til Tampere. I Københavns lufthavn mødte jeg så en tysk dame, der skulle samme vej som jeg, så vi slog følge. Hun havde en krystal/urtebiks som kørte efter Hildegard Von Bingens principper, men talte dog mest om sine Berner sennen hunde... Samtlige steder, hvor jeg skulle vise mit pas gav det problemer, fordi jeg pga giftemål har skiftet navn. Så hver gang måtte jeg LOVE, at jeg ville få mig et nyt pas! *Suk* (Udenrigsministeriets ord er åbenbart ikke nok...) Nå, men det gav jo lidt ekstra spænding til turen. Må jeg/må jeg ikke komme med.?
Fremme i Tampere, var jeg godt træt efter en lang rejsedag og tænkte ved mig selv, at på de 5 timer kunne ha' været fremme i Mongoliet.. Nå, men nu skulle jeg jo finde bussen til City. Et Japansk par dukkede op og de fortalte gebrokkent, at de også skulle samme vej. Jeg spottede en taxa, hev fat i en finsk ung mand, der kunne tolke for mig og den ældre chauffør og vupti var jeg på vej mod målet med to japanere, en finne og en besparelse på ihvertfald 7 Euro!
Jeg spurgte det unge par, hvad de dog lavede i Finland? De var på deres Honeymoon. Men hvorfor... Finland?? "We leally like.. *Hihihi* eh... Moomin!" Well, duh, Katrine..!

Efter en dejlig gå-tur fra centrum til Lapinkaari hostel fandt jeg min danske ven og fik heldigvis lov at crashe på hans gulv, da der var gået rod i værelsesfordelingerne. Og så var min ferie igang!
Dagen efter summede jeg bare rundt og legede med på de andres hold og om aftenen gik vi ud på bar.
En stenet ting ved Finland var, at alle (ALLE!) havde giga tattoos, sort tøj og sort eller pink hår.. Og alle vegne blev der spillet hård rock og der kørte dødsmetal-musikvideoer på skærmene. Helt modsat Danmark, hvor DR har givet hård rock ½ time søndag aften.. Jeg fik en Breezer, et vodka-shot og en up-cider... og da jeg fandt mig selv på dametoilettet og sagde til en pige "Hey, you look goooooood..!" aftalte jeg med mig selv, at jeg IKKE skulle drikke mere. Klokken 03.30 ville jeg hjem, så jeg fandt arrangøren oppe i baren, for jeg ville forsikres om, at det var sikkert at gå hjem alene om natten. Desværre var han finne (= vanvittig beruset), så han svarede mig, at hvis der skete noget, skulle jeg bare ringe til ham og så ville han skrive mig en seddel..
Efter et par forsøg opgav jeg at få et fornuftigt svar ud af ham, så jeg gik ud og opdagede, at det IKKE bli'r mørkt OVERHOVEDET, når man er på de breddegrader. *Doh*

Dagen efter havde vi fri-dag og vi tog en båd til en ø, hvor vi kunne bade. Øj, hvor var det en dejlig dag. En dag, der blev afsluttet på bar med fodbold-finale - og et telefonopkald fra manden derhjemme, at han havde brækket kravebenet og derfor skulle opereres dagen efter.. Altså, altså.

Og så gik Advanced-holdet igang! Bokkan, Kårde og kappe, Marozzo, unarmed og skydevåben..Oh-la-la! Kan man blive lykkeligere??
Jeg lærte SÅ meget og fik to nærdødsoplevelser og alting! En kårde var 2cm fra at gennembore min hals og jeg fik hamret en (ikke ladet) 9mm pistol i øjet. What a rush!

Og nye venner og nye oplevelser og nye lærere og og og..

Katrine.. Those Su-hum-mer ni-hiiiiiights!!

4 kommentarer:

julie_a sagde ...

2 kg?????

Cirkus Rank & Freydi' sagde ...

Ja, altså jeg har ikke vejet mig. Men Sus kastede et hurtigt blik på mig, da jeg trådte ind ad døren og udbrød "Du har tabt 2 kg og dem har jeg taget på!".
Jeg stoler på hendes dømmekraft...

julie_a sagde ...

Hey, jeg ville også lige spørge, hvordan Saxe tog det, at du var væk så længe? Jeg skal snart til USA i 14 dage, og Agnes er vel nogenlunde på samme alder som Saxe. Havde han glemt dig, da du kom hjem?

Katrine sagde ...

Det gik rigtig fint. Men han blev også dopet med badebassiner, krabbefiskeri, is og cirkus af Farmor og Farfar. Og Far var der også.. Jeg ringede hjem hver aften og fortalte, at jeg elskede ham.
Han savnede mig sporadisk, men han gik ikke i spåner.
Og hey, JEG gik ikke i spåner! Det var nok det, jeg var mest overrasket over! På et tidspunkt GLEMTE jeg sgu - BEGGE TO!! *Skriiig* Så jeg koblede lige 100% af, må man sige ;-)
Nu skal Søren afsted i 18 dage, så nu er det min tur til at ha' Aben..