torsdag den 14. august 2008

Nu er vi også gift !

Jojo, den er skam god nok!
Og som de "kinesere" vi er, valgte vi selvfølgelig datoen for succes; 888. (Altså, 080808, ik'.)

Vejrguderne drillede os lige til det sidste med at true med styrt-regn og storm. Men fredag morgen skinnede solen over Ebeltoft og tørrede de 50 mm vand, der var faldet om natten(!) Perfekt vejr!

Mine forældre kom allerede torsdag og hjalp til med forberedelserne. Så det var skønt fredag morgen, at min mor listede over og tog Saxe, så jeg kunne sove videre. Noget jeg i dén grad trængte til!
Om formiddagen satte min mor curlere i mit hår (kønt syn..) og så var jeg ellers alene med et sovende barn, computer og sommerfugle i maven.
Over middag kom min søster og malede et ansigt på mig og så fik jeg ellers travlt med at komme i tøjet, få sat hår og få ordnet Saxe! Afsted, afsted! Det er jo kun ved kirke-bryllup det er pænt at komme for sent..

Ved Det Gamle Rådhus stod Søren allerede og ventede sammen med en masse dejlige gæster og kort efter blev vi kaldt ind - ALLESAMMEN! Vi stuvede os ind i det lille lokale og pludselig blev jeg helt nervøs. -Ikke over at skulle giftes, men fordi alle kiggede på OS og det gik op for mig, at ja, hele dagen skulle kun handle om OS! *Pyha* Nå, men gifte-fogeden fyrede sin remse af omkring rådhusets historie og tabte kun tråden en enkelt gang ... og pludselig var vi lovformelige ægtefolk! :-) Tænk engang.
Og så fik vi ellers ris!!! Der var ureglementerede under- OG overhåndskast! Ris her, ris dér - alle steder RIS!


Så gik vi allesammen ned i Sørens forældres have og fik et dejligt glas champagne til velkomst og så var der den lækreste bryllupskage, som Annette selv havde lavet. *Mums*


Vi pakkede lidt gaver ud og da vi var nået halvvejs, var grillmesteren heldigvis klar og vi kunne gå til bords - helt skeløjede og overvældede af alle de fiiiiiine pakker.
Der blev grillet forskellige dyr og da dessert-tiden nærmede sig, kom "Mols Bolsjer" over og lavede kæmpe crêpes med godterier til.
Desværre havde jeg for travlt med at smile til alle, at jeg knapt kunne spise noget. (Så jeg har fået lovning på en pandekage inde hos Mols Bolsjer en anden god gang). ;-)

Der var sange og taler og masser af skålehymner. Der blev kysset (dem jeg fik af alle mænderne, da Søren var gået, var dog de bedste *hihi*) og der blev danset en smule. Der blev spist og drukket lidt mere og så blev der snakket-snakket-snakket, grædt og GRINET!!

Ebeltofts vægtere kom endda forbi og sang et par frække sange og det var jo et hit. Vi dansede brudevals (dvs vi rokkede frem og tilbage) og Søren's sokker blev klippet af, som de skulle.
Det var så hyggeligt. Og det blev blot bedre, da mørket faldt på og de små lanterner i træerne og på bordene blev tændt. Folk pakkede sig ind i lune tæpper og fortsatte festen.Søren og jeg var ikke de første, der gik, men heller ikke de sidste. Vi tog ned på Hotel Ebeltoft Strand og sov! ...For mine forældre var så søde at tage Saxe med hjem og passe ham om natten. :-D Første nat uden barn. Hvor var det SKØNT at vågne af sig selv!


Næste morgen nød vi den skønne havudsigt og en lækker morgenbuffet sammen med min bror, hans kone, min søster og hendes mand. Dernæst gik vi tilbage til fest-haven og spiste videre, for Sørens mor m.fl. havde nemlig disket op med alskens brunch-lækkerier og folk havde atter forsamlet sig om de pyntede borde. De sidste gaver blev pakket op og vi manglede ikke længere hverken Margrethe-skåle eller håndklæder... ;-)

Folk begyndte så småt at vende næsen hjemad om eftermiddagen og det gjorde vi også. Hjem at smække benene op og se OL, mens bryllupskage-resterne blev guffet.

Tak til alle for de dejlige gaver og fordi I var med til at gøre vores bryllup helt perfekt!
Vi havde den bedste fest nogensinde!! :-D

Kærlige hilsner
Hr og Fru Rankenberg Frey

PS: Sikke noget rod med de billeder altså.. Jeg skal vist liiige lære denne side at kende.
PPS: Se resten af de dejlige billeder HER !

Ingen kommentarer: