mandag den 22. juni 2009

"Næsten-30-års-festen"

...Blev holdt her i weekenden og den var ikke mindre end fantastisk!

Det er sgu dejligt, når man så'n når lidt op i årene. For så er det plads til, at der lige kan nuppes en "morfar", hvis man skulle trænge. Der var en bagstiv, en højgravid og een med dårlig mave, der lige måtte lægge sig lidt. Selvfølgelig måtte de det! :-)


Der blev spist boller og kager. Om aftenen kom der (endelig) gang i grillen og folk kastede pølser og burgere i gabet sammen med lækre salater.
Senere rykkede vi sammen om bålet, hvor vi ristede skumfiduser, mens Marie fortalte en fin historie, Hilde sang en smuk, smuk, norsk sang og Keld gav smagsprøver på forskellige, danske dialekter.
Ungerne hyggede sig med græsslåmaskinen, teltet, sandkassen og hinanden. Kl 21.30 måtte Saxe overgive sig og blev puttet. Han havde ellers bravt prøvet at holde sig vågen ved at spærre øjnene helt op og gå at råbe HEJ-HEJ hele tiden.De sidste trillede i seng kl 02.30, tror jeg.


Næste morgen var der pandekager, boller, juice og kakao ude i haven og solen varmede os godt. Nåja, og Onkel Filip A.K.A. Chimpanse-manden svang sig i lianerne omme ved laden. ;-)


Alt i alt en perfekt weekend! :-)


Katrine, 30 år (om 1 måned og 5 dage)

Ingen kommentarer: