lørdag den 21. marts 2009

Et helt nyt menneske

Efter Saxe startede i dagpleje i midten af Januar, har han bare udviklet sig SÅ meget og er nu ... ja, næsten som et helt nyt menneske. Og det er Søren og jeg sgu næsten også blevet; for vi har rolige aftener OG vi får søvn om natten!

Jo, den er god nok! Saxe er simpelthen begyndt at sove. Gloria in exelsis!! :-)

Både om dagen OG om aftenen kan jeg nu "lave en Sussi" (DP'en hedder Sussi); altså putte, sige godnat og så trækker han selv dynen op, hiver i spille-fuglen og så kan jeg gå fra en glad dreng, der pænt lægger sig til at sove. *Falder ned af stolen af forbløffelse*
Og han sover så fint i 12 timer, fra kl 18.15-06.15, og vågner måske en enkelt gang eller to ganske kort.

Det er bare HELT vildt!

For nogle dage siden blev han 16mdr og så kunne han pludselig finde sine egne ører, vores ører og sin egen næse. Idag begyndte han så at gå - altså at gå rigtigt! Han har kunnet gå siden han var 1 år, men har ikke rigtig troet på det selv. Men idag skulle det altså være! Så han har travet rundt og han er bare så stolt og glad!

Det kan godt være, at han ikke er den hurtigste, når det kommer til grov-motorik, men hans fin-motorik er bare helt i top. Og humoren og charme-faktoren fejler heller ikke noget ;-)

Han er den gladeste, stædigste, sjoveste, kvikkeste og mest kærlige person man kan tænke sig.
Der er ikke noget som at blive vækket tidligt om morgenen med et "HEEEEEEEJ!" og derefter få flået nat-trøjen op, så han kan "prutte" een på maven. *Lykke*Moren

Ingen kommentarer: