tirsdag den 10. marts 2009

Hvad påskeliljen gemte

Den anden dag, da jeg prøvede at komme igennem til lægen på telefonen og derfor stod og hang i vindueskarmen, fangede mit øje noget underligt.
En buket med påskeliljer, der efterhånden hang noget, stod ved siden af mig og jeg så at een af blomsterne så muggen ud.
Det er der i sig selv jo ikke noget mærkeligt ved. Der kan tit findes ting med blå-grønne, lange hår på her i huset, MEN ikke brune hår og slet ikke med fødder?!?!?

Da jeg blev ved at være "Nr 1 i køen", skulle jeg da lige undersøge denne "mugne blomst" lidt nærmere.

Den havde ikke kun fødder, men også små ører og så hang den dér og rystede. Nååårh.


AHA! Det var en flagermus!!

Den anden aften var der nemlig fløjet en ind på badeværelset og Søren havde åbnet vinduerne og var sikker på, at den var kommet ud.
Det var den så ikke... Men istedet havde den flakset forvirret rundt et par dage og tilsidst slået sig ned på en blomst henne ved vinduet.

Søren åbnede udtil og den foldede straks lædervingerne ud og strøg afsted henover gårdspladsen og var ved at styre lige ind i Bonden.
Den var nok sulten. De fleste edderkopper er støvsuget op, men der var selvfølgelig æbler og småkager ... Hmm...
Spiser flagermus mon småkager i en nødsituation??


Katrine

2 kommentarer:

Julie sagde ...

Kæft, hvor er det skørt! ... KÆFT, hvor bor du langt ude på landet!! :-D Ja, og klart de spiser småkager - de er vel rovdyr, ikke? Og småkager er lavet af smør, og det er jo animalsk, så det er jo praktisk talt det samme som et vildt dyr. Næsten. Bortset fra sukkeret, der jo stammer fra roer, og dermed er en grøntsag!

Katrine sagde ...

Jeg bor SÅ langt ude! Det fatter du slet ikke. Der kommer snart en historie til, når dét mysterium er opklaret.
Småkagerne ER smidt ud. (Altså, dem, der lå øverst..)