lørdag den 15. august 2009

Regnvejrshyggedag

Saxe og jeg har været alene hjemme idag -og vi har RÅhygget os!

Vi stod op og spiste havregrød med bær og bagefter surfede vi lidt på BBC'CBeebies side og lærte lidt engelsk med Louie.
Så trak vi i regntøjet og sprang ud af døren og ned i den nærmeste OG største vandpyt på hele gårdspladsen! Det var et HIT! Vi gik op ad grusvejen og prustede af hestene, der var kommet en tur på græs.
På vejen tilbage mødte vi bonden, som lige lærte Saxe, at man da kan åbne munden på vid gab og så DRIKKE af det vand, der løber udover tagrenden... Tak for det - eller noget.... Det bli'r Far sikkert glad for ;-)


Da sulten meldte sig, skyndte vi os ind og fik det våde tøj af. Og så vankede der rugbrødsmadder med rør-æg, torskerogn og remoulade.

Så blev det tid til at lære om vandfarverne og der blev lavet 4 flotte tegninger! Man fik selvfølgelig også lov til at male på sin mor's hænder, sine egne hænder og sit ansigt.


Bagefter var det tid til en middagslur, så vi krøb ind i den store seng og puttede. Ahh... En lille lur er bare guld værd! (Især når eens unge endelig ligger stille, så man kan sove sammen.)

Da Saxe vågnede satte vi os foran fjerneren med the, melon og popcorn og så en sjov film - og een til bagefter ;-)


Nu har vi spist aftensmad sammen og Saxe har fået et bad og er nu lagt i seng. Det har været sådan en dejlig dag. Dejligt ikke at være sur eller stresset, men bare har kunnet NYDE hinandens selskab.

Saxe har flere gange idag selv løbet ud og ville på wc, så det er rigtig, rigtig flot! Han har også tisset et par gange på gulvet - men da han opdagede det, løb han afsted til toilettet.

Og så har han tilmed lært nye ord: Rød, hvid, blå, regner, øjenbryn og Saxe. -Bare idag!!


Moren, glad og stolt

Ingen kommentarer: