torsdag den 20. august 2009

Så sidder vi her..

...og venter på, at knægten skal komme hjem at spise.

-Er det egentlig ikke lige nogle år for tidligt at skulle begynde på dét???

Svigerne skulle hente ham fra Dagplejen idag, da vores bil blev alvorligt syg i tirsdags.
*Indsæt selv egne eder her*

Og nu er porre/kartoffeltærten i ovnen snart færdig og klokken er over 18 og ungen leger inde i byen med fremmede børn!
Men ... det er jo dejligt, at han er socialt anlagt OG at vi lige kan få den ekstra halve time til at ...ja, jeg sidder jo så her med benene oppe, mens min mand fortsætter oprydningen.
Hey, men JEG lavede mad, så det ER ok!

Vi har faktisk fået ryddet lidt op i vores sager de seneste par dage. Og det føles bare SÅ godt! Vi rydder jo bare aldrig op. Og vi samler og får ting foræret, så vi har alt, alt for mange ting! Crap, rent ud sagt!
Hvis man ser på det fra en FengShui-vinkel, har vi (mest) rod i vores "rum for selvudvikling". Og i disse dage har vi, som sagt, gjort noget ved dét!

Det ser ud til at virke. Og det glæder mig. Nu får jeg mere lyst til at få ryddet ud! Nej, MUGET ud.
Historien er, at vi har kigget på et hus. Et læææææækkert hus. Men ikke vores totalt-drømmehus. Der er nemlig ikke så mange rum. Og derved ikke plads til alt vores Crap.
Vi har alligevel ikke råd til huset, så vi tænkte, at så var det osse bare ligemeget. Men pludselig efter oprydningen igår, ringede ejendomsmægleren og kom med et par uventede omend gode forslag - der måske kunne ende med noget fedt.
Og nu, ved tanken om, at vi måske alligevel kan bo i dét hus, er der nærmest gået sport i, hvor meget af sit gamle Crap, man kan gi' slip på.
Dét er ret interessant!
Jeg kan fortælle, at når først man har proppet de gamle breve, klistermærker, danskopgaver fra 5.klasse, gammel teater make-up, mølædte dynebetræk, etc ned i skraldespanden, så letter det noget så gevaldigt!
Og man glæder sig over alle de nye ting og oplevelser, der nu er plads til.

Nåda, det var vist et sidespring.
Nu er maden færdig, såeh... vi venter lidt endnu.

Katrine

2 kommentarer:

Beate sagde ...

Ha ha... danskopgaver fra 5.
- dem smed jeg også først ud sidste år...

... sammen med viskelædersamlingen...

God oprydning - Beate

Cirkus Rank & Freydi' sagde ...

Jeg har også overtalt mig til at tage min brevpapirs- og klistermærkesamling med på bagagerumsmarkedet næste gang og se, om der skulle være en sød unge, der kan overtage den.