lørdag den 29. august 2009

Kæreste-dage

I fødselsdagsgave fik jeg af Sørens (meget søde!) forældre fik jeg TO kæreste-dage! Altså, med Søren, ik'! Indebærende billet til EM i lanse-dyst OG en overnatning på Hostel!


Så igår middag drog vi afsted til Horsens Middelalder-festival!

Saxe skulle overnatte hos Hans og Annette, så vi koblede af, holdte i hånd og spadserede Horsens tynd og var ENDELIG bare os igen! Kærester!
Det var tiltrængt.


Det var bare rigtig hyggeligt! Folk havde virkelig gjort noget ud af det. Langt de fleste var udklædt og der var mange, spændende boder og spændende optrin.


Vi fik god mad tilmed; Grillede lammekoteletter med salat og sennep, serveret i kålblad og indtaget med fingrene. MUMS!


Da vi sad med lammefedt smurt ud i hele hovedet, ringede Sørens telefon; Det var vores hostel, der lige mindede os om, at vi skulle ha' tjekket ind 1½ time tidligere...! *Åh-åååh*
Men de var søde at holde værelset for os, så vi strøg afsted og nåede det lige, inden de låste hoveddøren.
Så var det bare at læsse tingene af i det lille, fine rum, løbe ud i fjernsynsstuen, smække stængerne op og SÅ se Talent 09 og M.I.B. medens vi kørte te og chokolade indenbords!

Årh, det var godt!

Næste morgen opdagede jeg, til min store glæde, at jeg havde sovet IGENNEM! Vildt at prøve igen. Så tøffede vi ned til morgen-buffeten og så videre til Festivalen igen.


Vi købte lidt gaver og ting til os selv i en uld-bod, spiste mere lam og en vaffel og derefter vendte vi snuden mod Ebeltoft igen.

Super-super ferie!

2 kommentarer:

Sandra Brix Lerche sagde ...

Og vel fortjent ;O)

Zarah sagde ...

Sikke en skøn tur, sådan en weekend gælder Peter og jeg, os til at have en gang ud i fremtiden.