onsdag den 4. november 2009

Mor-tid

Fredag til mandag var MINE dage!

Med oppakningen på ryggen sprang jeg afsted til Göteborg mod endnu en dejlig NSFS-workshop.

*Først med Metro og så med Tog. Så med et andet tooog og så med buuuuus. Og så lidt på gåbeeeeeeen... Og end'lig var jeg fremmeee, og end'lig var jeg fremmeee!"


Det var min debut som NSFS lærer-assistent! *Ser vigtig ud*
Jeg skulle assistere Peppe fra Sverige og Casey fra U.S.. -Og det gik rigtig fint. Men jeg kunne godt mærke, at det var 4 år siden, jeg sidst havde svunget et small sword. Jeg skal vist liiiiige ha' ridset historiken og termologien op igen.

Det blev afholdt på Wendelsberg Folkhögskola i Mölnlycke, som er et helt fantastisk sted. Super flotte rum og flotte omgivelser!
Hvis andre også synes, at Mölnlycke lyder bekendt, kan jeg oplyse om, at man sikkert har set navnet på sytråds-ruller og WC'er. ;-)

Maden er overdådig; buffeter med alt. ALT, siger jeg! Og vi hyggede og fjollede og smadrede vores lårmuskler og tæskede hinanden - og det var jo lige dét, jeg trængte til.


Dejligt at være Gamle Katrine igen.
(Men øj, hvor jeg kom til at savne Saxe! Søndag og mandag sad jeg med min mobil og så små filmklip med ham. Så slemt var det..)

Nå, men nu har en veninde og jeg fået (teater-) blod på tænderne og har besluttet at afholde en workshop her i DK i foråret. Så vi er fuld gang med at lede efter en passende location. Indtil videre har jeg skrevet til to slotte, om de mon har plads til sådan nogle som os.


*Host* Så hvis nogen derude kender nogen, der eventuelt kender nogle andre ... you get the point... der har et slot, et gods, eller måske bare et stort sted med masser af træningsplads + overnatningsmuligheder og mad, så giv endelig lyd!
Og vi smækker selvfølgelig gerne et show på benene, hvis det ønskes.

Og nu hvor undertegnede sidder i Stage Fight Danmarks bestyrelse, vil jeg i samme åndedrag opfordre eventyrlige sjæle til at melde sig ind i forbundet og få nogle fabelagtige oplevelser sammen med os andre!

Katrine

Ingen kommentarer: