fredag den 22. januar 2010

Uuuuuulrik!

*Phew*

Den anden aften kom Saxe ind til bordet, efter lige at have siddet og sunget ude på potten. Da han satte sig slog han en mærkelig bøvs og holdte sig for munden og stirrede på mig.
Jeg fjernede forsigtigt hans hænder og så, at der var slim og lidt madrester... Og *BRÆÆÆÆÆÆÆÆÆK* stod så i kaskader udover ham og mig!!

Det skete et par gange og hvergang prøvede jeg, af en totalt mærkelig grund, AT GRIBE hele strålen. Det virkede ikke. Så lad være at gøre mig det efter.
Nå, men så af med tøjet, vaske-vaske-vaske, tørre-tørre op og så ind i seng.

½ time efter *BRÆÆÆÆÆÆK*. Og sådan blev det ved et par timer. Vi fik brugte alle vores håndklæder og viskestykker og Saxe fik drukket en hel liter vand, for han blev bare ved at være "døøørstiii"!

Det fede ved syge børn er, at de, modsat os voksne, IKKE føler selvmedlidenhed!
Ind imellem strålerne, var han dejlig glad og helt sig selv.

Igår blev det så MIN tur!
*BUM* kl.16.30 stod jeg ved selvsamme spisebord og blev dårlig. Ud af den blå luft.
Jeg gik ind og lagde mig og efter en lille lur, var jeg klar over, at det ikke var noget, der lige ville gå over. Så jeg bevægede mig mod badeværelses.
Dér blev jeg så hele natten!
Der var bræk i lårtykke stråler og da jeg på et tidspunkt fornemmede, at der også var hul i den anden ende, klemte jeg ballerne sammen (dog en anelse for sent..) og så kender I rutinen.....

Jeg var SÅ dårlig og det var SÅ synd for mig! For tænk nu, hvis jeg skulle indlægges eller Saxe blev smittet og HAN skulle indlægges og vi skulle leve adskilt og ...ja, tankerne kører, når man er syg. Det kom så også af, at jeg pludselig hørte et andet *BRÆÆÆK* inde fra stuen og et "NAAARJ" fra Søren. Saxe var på'en igen.. (Det var heldigvis en engangsforestilling - men han ramte et mohairtæppe, hvorpå der står "Dry clean only", så.. godt sigtet.)

Hold kæææft, mand.
Jeg tror, det stoppede lidt over kl.02 og jeg kan huske, at jeg kiggede på klokken 03.20 og tænkte "Jæj, jeg har sovet!"

Idag er jeg lodret, men jeg er godt nok afkræftet og tynd. Hey, men det er jo ret cool, for måske skal jeg ha' bikini på imorgen, hvis vi skal i kurbad. (Vi skal jo ha' en kæreste-dag, langt om længe!)


Katrine, der bare ikke er god til dét med sygdom..

3 kommentarer:

ma sagde ...

øv øv øv og rigtig god bedring

Katrine sagde ...

Tak :-)
VI ta'r lige en tur til, ik.. Bare fordi vi elsker opkast ;-)

Sandra Brix Lerche sagde ...

Føj for den - så kommer Mutter med kost og spand ;O) *GG*
God bedring sveske...