onsdag den 5. november 2008

Jeg blir glad, når...

Jeg har lige set den nye Batman-film -næsten den hele, altså. Folk havde virkelig rost den, så den måtte jeg jo se. *Puh* Det blev simpelthen ALT for meget! Hvordan kan man synes at forherligelse af alskens slags vold er fantastisk?? Jeg blev så depri af den film, så Søren måtte stoppe den. AD! NEJ! VÆK! Det er da ikke til at holde ud!
Det gi'r ingen mening for mig, at vi skal underholdes med elendighed.

NÅ, men...

Imorges, da vi stod op, tændte vi spændte for fjerneren og kunne med stor glæde høre, at OBAMA har vundet valget. *Hurra* Nu skal vi passe godt på ham!!
Det gjorde mig rigtig glad, for Verden står overfor store forandringer.


I lørdags havde jeg en fri-aften. Jeg skulle ud til en veninde, som jeg ikke havde set siden engang i sommers. Hun havde også en fri-aften og havde derfor inviteret nogle gode veninder - deriblandt MIG :-D
Dét gjorde mig glad!! Hygge, hygge, hygge. Spise, spise, spise. Snakke, snakke, snakke. Åh, for hulen hvor jeg savner det. Savner hende! Og så fortalte hun skisme, at hun er gravid!! :-D *Hurraaaaaaa* Det bli'r så godt! Jeg er så spændt allerede. Hun bli'r bare den mest blærede mor - EVER!


Regnbuer gør mig også glad. Og der har faktisk været nogle stykker af dem på det sidste.


Tanken om, at vi skal på bryllupsrejse til foråret, gør mig rigtig glad! Vi har endnu ikke besluttet, hvorhen vi skal. Måske Budapest, måske Toscana, måske et helt tredie sted. Men jeg savner at rejse og opleve den frihed det gi'r.


Uh, og så er det snart Juniors fødselsdag og bagefter bli'r det Jul! Det er da også lige til at blive glad af :-)


Katrine, der snart vil se en morsom film.

2 kommentarer:

Ann-Birthe sagde ...

Uuuh, Toscana gør mig glad! Det kan jeg kun varmt anbefale. det er bare det dejligste og det smukkeste sted.

Og Obama som præsident...det gør mig også sindsygt glad. Det betyder, at der er håb endnu for USA og for resten af verden. Jeg glæder mig som et lille barn til at se, hvilken betydning dette valg får for os.

Stort glad knus fra mig
AB

Sus sagde ...

Jeg kan KUN være rørende enig mht Batman. Jeg syntes også at den suckede. For vildt.