mandag den 3. november 2008

Mange ting!

Vi er lige kommet hjem fra 9 dage på farten. *Pyh*
Sidste lørdag tog vi bus888 fra Ebeltoft Superstop til Q8-tanken i Tuse. Vi skulle besøge mine forældre, da de dagen efter ville fejre deres fødselsdage. Dér blev vi til onsdag, hvor vi tog regional-tog og S-tog til Birkerød, for at sige "NiHao" til Qian Yeye, der underviste der. Derfra videre til Nørrebro, for der bor nogle gode venner, der godt turde at have os boende et par dage.
Torsdag var vi en tur i Hørsholm, for at sige "ZaiJian" til Qian, da han skulle flyve tilbage til Shanghai dén aften. Tilbage til Nørrebro.
Fredag tog Søren til undervisning på Frederiksberg, mens Saxe og jeg tog metroen til Amager, ud til min søster og hendes mand. Der var vi så til og med søndag, altså igår, da Sørens undervisningsweekend sluttede. Og så med bus888 hjem til Superstop igen, hvor Sørens mor var så uendelig sød at hente os og køre den ufatteligt trætte og sløje familie hjem til gården.

Vi havde nogle rigtig gode dage, men nogle rigtig dårlige nætter...

Saxe var jo, som vanligt, eksemplarisk og den sødeste dreng i Verden -OM DAGEN! Så snart han blev lagt, SKREG han og prøvede desperat at holde sig vågen. - Noget han ikke havde gjort længe herhjemme.
Vi anede simpelthen ikke, hvad det kunne være.
Måske var det for mange indtryk. Vi lavde jo godt nok mange ting.
Måske var det hård mave.
Måske var det tilbagefald mht nat-amning.

Tja..

Lørdag eftermiddag, da han hylede og kastede sig bagover, fik jeg kastet et blik ind i munden på ham. *AHA!*
Tand nr 8 i undermunden var brudt igennem - og TO GIGA KINDTÆNDER tittede også ud i overmunden!!! Stakkels... Det må bare gøre nas.

Tilmed havde han raget en snotnæse og en grim hoste til sig fra fætter Bobby (og muligvis også en gang skoldkopper fra fætter Thor. Det ser vi om en uges tid ;-) )
Og fredag begyndte min næse også at klø og søndag var den helt gal. Mit hovede var ved at sprænge af snot og jeg havde muligvis også feber. Så det var ikke en speciel morsom 3-timers lang bus-tur fra Valby til Ebeltoft..


Er der så sket mere?? - Ja, det er der da!
Saxe øver sig i at spise med ske og gaffel og ve dén, der prøver at hjælpe ham! "KA SELV!"
Han taler nu "rigtigt" i mobil. Ta'r den op til øret og svarer "JA!" til den, der spørger.
Han sidder fint på potte nu. Det er lettere end at holde ham henover wc'et.

Vi har også været forbi en vuggestue, som vi nu har skrevet ham op i. Håber, håber og krydser fingre for en plads til December/Januar!!! Personalet dernede var så søde og svarede ærligt, når jeg udspurgte dem om deres indbyrdes forhold peronalerne imellem. Desuden var de helt friske på stofbleerne, hvilket naturligvis lå mig meget på sinde.
Så nu kan jeg faktisk næsten ikke vente! Jeg føler mig klar til at aflevere ham og starte et nyt kapitel i vores liv. :-)


Snothas

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Dejligt at høre fra jer - synes der havde været stille så længe :o)
Tenna