fredag den 10. april 2009

Odense t/r. (1.del)

Vores GongFu-mester fra Shanghai er i disse uger i hhv Odense, Malmö og København. Fra lørdag til torsdag skulle han undervise i Odense og vi skulle selvfølgelig træne med og hygge lidt med ham. Vi savner ham jo indimellem, det er klart.

Så... lørdag var Saxe heldigvis feber-fri igen og vi pakkede bilen. Vi pakkede HELE bilen! Hold k***, man skal ha' meget med, når man er 3 mennesker, der skal være væk i en lille uge!
Nå, men vi var lidt sen på den, så vi masede dørene i, spændte os fast, solbriller på og nøglen i tændingen; NOTHING, NADA, ZIP skete der! *GAAH* Bilen var simpelthen død!
Klassisk!
Vi rendte rundt som to hovedløse høns og forbandede, at vi aldrig havde hørt efter, når kyndige havde prøvet at lære os noget om biler.

Nå, men heldigvis kom bondens voksne søn tilfældigvis forbi. Han kunne hurtigt fortælle, at batteriet (på mystisk vis) havde afladet og derefter startede han den med et par kabler og ren magi.

Ind i bilen og jeg med sved på panden, for hvis den stoppede inden vi nåede Århus, var det ikke sikkert, at den kunne starte igen!

Men vi nåede Århus og derefter Odense, hvor vi endelig genså Qian og alle de andre glade folk!


Det var godt at få trænet igen og at få nogle tæsk! Søren og jeg måtte skiftes til at se efter Saxe, som desværre fik tilbagefald igen om søndagen og var feber-varm og pyldret. Dagene efter peb han meget og begyndte også at kede sig, så det var ret frustrende at rende rundt efter ham og prøve at holde ham fra at løbe ind på måtterne og blive losset ned af folk...
Mandag tog Saxe og jeg hen til Sandie og hyggede dér. Det var godt at se hende igen(!) og Saxe morede sig med Noahs legetøj og fyrfadslys.


Tirsdag tog vi i Zoo, hvilket selvfølgelig var et hit!


Onsdag tog vi i et legeland...


...og torsdag gik vi en tur med Hanne og My, Stine og Roar. Vi gik ned til Skovsøen og spiste vaffel-is. Ikke dårligt, ikke dårligt....Fortsættelse følger ovenover.

1 kommentar:

Hanne sagde ...

Hejsa! Det var en rigtig fin tur :-) Og et fint billede du har taget af min datter - knap så fint af mig, men sådan er det. Jeg henslæber en tilværelse som temmelig ufotogen (afotogen?). Jeg er iøvrigt ved for alvor at sætte mig ind i stofbleer! For jeg blev faktisk ret inspireret af jer, da I besøgte os...