fredag den 10. april 2009

Odense t/r. (2.del)

Nå, men udover dét, så boede vi jo på Karstens sofa og det gik fint, fint.
Vi fik set et par film og læret dem at spise havregrød om morgenen.

Qian boede hos Nick, så for at det ikke skulle være "snyd", inviterede vi ham til aftensmad om onsdagen.
Søren havde jo lært sig at lave kinesermad, så han fremtryllede TuDouSi og gjorde klar til Jiaozi (som er lissom store ravioli - på den kinesiske måde). Vi havde en herlig idé om, at vi, som kineserne gør til Nytår, skulle sidde om bordet alle sammen og lave Jiaozi, mens Qian ville fortælle historier.
Men-eh... det gad han sgu ikke! Han havde aldrig lavet Jiaozi før og han ville egentlig hellere se dén film færdig, som han var igang med.
Altså, han var ikke sur eller så'n rigtig uhøflig, men vi blev da liiidt skuffede. Æv.

Men vi fik spist og så fik Søren lov til at give Qian en behandling. Det var rigtig spændende og begge var meget begejstret for oplevelsen.

Nå, men tiden fløj jo afsted og efter den sidste træning om torsdagen, vendte vi snuden mod Vejle, hvor Sørens morbror bor.
Han stod klar med aftensmad, kage, the, hygge og et værelse med dobbeltseng, tremmeseng og hele molevitten! Luksus!


Næste morgen var der havregrød og rundstykker og Saxe viste sig fra både sin gode og sin hidsige side. Jaja, opdragelse LARMER! Men det er altså tid til at lære at sige "Be' om". Basta-bum!
Bagefter gik vi med ud at fodre dyrene i stalden og det var en stor oplevelse for Saxe. Han sagde "MUUH" og "HEJ-HEJ" til køerne og han fik lov at klappe et får.


Årh, hvad. Dér skal vi da helt sikkert på weekend en anden gang! Kender I det; de dér fantastiske, rolige huse med de dejlige, glade mennesker i? Man har bare lyst til at sidde i deres stue og snakke, spise kage og sove - for ever!

Men nu er vi hjemme igen og det er da også rart. Søren er allerede på arbejde, så det er så'n lidt underligt at sidde alene, når vi nu har været sammen 24/6 .

Jeg tror, jeg lige smutter forbi Kbh næste weekend, så jeg lige kan sige "ZaiJian" til Qian, inden han skal rejse tilbage til Shanghai.


Katrine

Ingen kommentarer: