søndag den 28. december 2008

Første, anden, tredie - Solgt til det glade par.

De tre sidste juledage på Djælve-øen gik således;

Torsdag formiddag tog vi til Holbæk, hvor vi mødtes med de gode, gamle venner! Marianne og hendes familie er for tiden i Danmark for at fejre jul og nytår, så det måtte jo udnyttes. Sandie, hendes familie og Jacob kom også og så hyggede vi ellers hos Mariannes mor med boller og varm kakao. Det var SÅ godt at ses igen! :-) Gid vi snart kan gøre det igen.


Om eftermiddagen kørte min søde far os til Næ'æstved, ned til Sandra, Mikael, Julius og Olivia. Og SÅ kan det nok være, at der blev slappet af! Nøøøj, det var dejligt. Kæmpe sofa, giga tv og masser af legetøj til Junior.
Ja, og sådan gik fredagen også... ;-)


Lørdag overførte vi penge til deres konto og vi kørte så væk i deres (nu vores) store bil (!) Vi kørte til Odden og kom med færgen til Ebeltoft (så har jeg prøvet dét!).
Sandra var forståeligt nok lidt ked, da hun skulle af med sin bil. Men jeg fortalte hende, at den jo skulle ud at bo på landet og lege med alle de andre biler - og hun selvfølgelig må komme at besøge den når som helst ;-)


Hjemme i Æblebyen smuttede vi omkring Sørens forældre, der ventede med flere dejlige gaver og mad. Kl 20.30 gik Saxe og jeg ud som små julelys i vores egen seng :-)

Katrine - nu mobil

3 kommentarer:

Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.
Anonym sagde ...
Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.