torsdag den 1. januar 2009

Godt Nytår!

D.30. om aftenen kom faster Fie forbi til aftensmad og tv-hygge. Det var dejligt at ses igen.
Saxe var ikke helt tilfreds og da han skulle sove, ville jeg prøve at lægge ham i hans egen seng, for vi er efterhånden ret trætte af at blive kradset, nevet og sparket om natten... Men dét gik ikke! Det var simpelthen for meget for ham og han græd og græd, så han fik endnu en nat i vores seng.

Det blev en dårlig nat. Han vågnede en del gange og græd, så det var ikke megen søvn vi fik. Stakkels Søren, for han skulle møde tidligt på arbejde.
Om eftermiddagen fik jeg lavet plads ved siden af vores seng og flyttede så Saxes seng derhen. Han sov til middag der og det gik rigtig fint.

Ved 17-tiden var vi hos Hans og Annette, hvor det flotteste nytårs-bord stod klar til de ventende gæster. Udover os kom tre andre par og vi havde en rigtig god aften med lækker-lækker mad og hygge.
Saxe charmerede selvfølgelig hele flokken og han var utrættelig, virkede det til.


Søren var ikke helt frisk, så allerede kl 22 begyndte vi at pakke sammen og så forlod vi festen. ja, så har man nået dén alder ;-)


Herhjemme blev Saxe puttet i egen seng og faldt selv i søvn uden brok og så sad Søren og jeg alene i sofaen og ventede utålmodigt på midnat - så vi ku' gå i seng! ;-)

5.30 imorges vågnede vi og jeg tog Saxe op til mig (som forøvrigt havde sovet HELE natten!) og han brændte af feber! Stakkels. Og kort efter gik det endelig op for Søren, at HAN faktisk også var syg og måtte tage fri fra arbejde.

Dagen idag er blevet tilbragt i nattøj og med spisen småkager og chili con carne. Og vi puttede alle tre i sengen og så "Wall E". REN hygge!
Saxe har sovet indimellem og pevet lidt, men har såmænd været i fint humør. Jeg tror, det er hjørnetænderne, der endelig er brudt igennem, som er skyld i feberen. Så han skulle gerne være frisk igen imorgen.


Godt Nytår til alle. Nye eventyr venter lige om hjørnet! Juhu!

Fam. Rankenberg Frey

Ingen kommentarer: