fredag den 16. januar 2009

Dagplejebarn

Ja.......... så har man pludselig en dreng, der går i dagpleje. Fra den ene dag til den anden.
Det er underligt. Det er nyt. Og det er lidt med blandede følelser. Mest gode dog :-)

Igår var den første dag. Jeg var superspændt og drømte endda om det om natten - barnevognen var punkteret og vi kom for sent og blabla... I ved, det sædvanlige ;-)
Jeg pakkede 3 store poser med alt muligt, for vi skulle spise hos Sørens forældre og sove der til idag.
Vi skulle være der inden 9, så vi var tidligt oppe og 8.20 gik jeg ud for at starte bilen. *Klik klik klik* Bilen var død IGEN og jeg var skuffet, stresset og ret irriteret!
Nå, men det er jo god mental-træning ;-) så jeg ringede og sagde, at vi desværre blev forsinkede og hev så barnevognen ud af bilen, samlede den og lossede Saxe og happengut op i og drønede så op til bussen.

Nå, men vi kom godt derhen og Saxe gik igang med at spise og lege med det samme, så det var fint. Efter en time sagde dagplejeren, at jeg godt kunne smutte en times tid og så se, hvordan dét gik.
Jeg gik derfra med en rigtig god fornemmelse i maven og valsede i Føtex, på posthuset og rundede så af i genbrugsen, hvor jeg blev beskyldt for at stjæle min egen hue...

Da jeg kom tilbage, sad Saxe og guffede leverpostejsmadder og trommede i bordet med de andre unger og havde det bare sjovt :-)
Så gik vi ned til Nanna og Elias og hyggede dér nogle timer.


Om aftenen ved bordet hos Hans og Annette brød han pludselig ud i sang! "Lille Peter Edderkop" er nu det nye hit. Med fagter og det hele. Kvik knægt.

Idag, anden dag, afleverede jeg ham lidt i 9 og 20 minutter efter, kunne jeg godt smutte igen. Jeg spurgte, hvornår jeg skulle komme tilbage og fik at vide, at bare det blev inden 15.30, hvor hun lukkede ;-)

Det var lidt underligt at gå derfra, men allerede da jeg nåede ned til Hans og Annettes hus, var det ok. Cappucino, en tegneserie og benene oppe en halv time *Ahh*

Så kørte Hans og jeg ned og købte en nyt batteri til bilen og smuttede bagefter hjem til gården, hvor jeg lærte, hvordan sådan ét skal skiftes. Og jeg hørte efter og var med og alting!

Kl 11 kørte jeg ned til Fru Pigallop i Dråby og drak the og fik en tiltrængt snak, indtil dagplejeren ringede kl 14 og sagde, at nu var Saxe vågnet.

Han sad bare og hyggede, fik sig et æble og fjollede med hans nye passer. Han havde ikke sagt et kny, fortalte hun. Jo altså, han var faldet og havde pevet lidt sammen med de andre, da de blev sultne. Og kl 12.30 havde hun puttet ham i barnevognen og så sov han bare! :-)

Skønt. Håber det fortsætter sådan.


Moren

2 kommentarer:

Fie sagde ...

Ej, altså...hvad blev du beskyldt for at stjæle?
Han er da en nem en...og så sover han!

Cirkus Rank & Freydi' sagde ...

...Min egen hue.. *Himle*