onsdag den 28. januar 2009

Den vilde tur til Grenå!

Ja, VI lever jo det vilde liv!

F.eks. i nat, ing', der sov vi bare overhovedet ik' , for det var meget mere behageligt, at blive skreget ind i øret og sparket i øjet!
Så stod vi rimelig tidligt op og spiste gourmet-havregrød og ringede afbud til Saxe's dagpleje, da vi hellere ville hostes i hovedet herhjemme og skiftes til at ha' ham siddende på skødet og lade ham tørre snot af i vores tøj.
Ved 11-tiden kørte vi så til Grenå, for bilen skulle omregistreres. (Vi var jo forbi Politigården i Ebeltoft i sidste uge og fik så at vide, at det IKKE var dér, men vi skulle til BorgerService istedet. Da vi kom til BorgerService fik vi at vide, at det IKKE var dér. Vi skulle til Grenå!)

Saxe var mega-monster træt og hylede og skreg, men faldt tilsidst i søvn i bilen - 10 min. inden ankomst til SkatteCenter Grenå...
*Pakke barnevogn ud og samle den og liste sovende barn ned i den*
Han vågnede så, da vi kom indenfor. -Selvfølgelig.

Omregistreringen gik foruroligende let og damen var mistænkelig venlig.. *Hmm*

Nå, men vi besluttede så at gå en promenade i Grenå's centrum og jeg fandt hurtigt et tøj-udsalg og "begavede" mig selv med 3 stykker moderigtigt tøj - hvilket ikke er sket siden 2004, kom jeg lige i tanker om!

Så blev der også lige råd til lidt til Saxen og Søren købte chokolade-"brownies" .
Billedet blev taget foran kirken, så man kan se, at JO, det er rigtigt - vi VAR i Grenå!


Vi nåede lige at vende herhjemme og kaste en leverpostejsmad indenbords inden vi alle blev pakket ud i bilen igen *suk*, for Søren skulle køres på arbejde.

Nu er vi landet igen og Junior leger med plastbøtter og jeg skal igang med gulerodsfrikadellerne.


Katrine - behøver jeg nævne, at jeg gerne snart vil ud at rejse..??

4 kommentarer:

Sus sagde ...

OKAY! Nu kommer I altså snart over til os! Og går UD lørdag aften, mens vi passer WunderBoy.

Cirkus Rank & Freydi' sagde ...

Vi har faktisk mulighed for det på lørdag; Kanokporns fødselsdag. Men jeg må lige se tiden an, for Saxe er stadig sløj og ikke skide-sjov at være sammen med, når han er træt og skal sove.
Må jeg melde tilbage imorgen?

AB sagde ...

I er altid velkomne i New York området, hvis rejseriet kunne gå vestpå denne gang :-) Dog er muligheden begrænset til sommeren 09, hvor vi jo rejser tilbage til DK :-)
Knus AB

Gianna sagde ...

Nej, det behøver du ikke at nævne, tæhæ - kan SÅ godt forstå dig ;)
Behøver jeg at nævne, jeg vil mæ?! :-P