tirsdag den 9. november 2010

Nu med pels

Selv vores bil fryser, så den har fået pels..


Man kan godt mærke, at efteråret er godt igang. Men vi glæder os over de mange solskinsdage vi har haft.
Vi fryser her i huset, så vi kigger efter noget andet. Faktisk har vi fundet et sted, men vi ved ikke, om det er os, der får det.
Vi skal liiige ha' styr på det ene og andet først. Det er dét med bjørnen og skindet, du ved..

Men der sker meget; Saxe nåede at gå i sin nye børnehave i fire dage, inden vi meldte ham ud igen.. Ja, men vi var bare ikke tilfredse med det sted. Og det var ikke personligt - men der var bare for mange mennesker og de voksne kunne knapt hænge sammen pga alt det virvar.
Så nu er han startet i en Naturbørnehave - der godt nok ligge lidt længere væk - men tilgengæld kan de voksne li' deres job og der er plads både ude og inde. Og pædagogikken er meget mere os.
Han var der et par timer igår med sin Far og idag blev jeg hos ham en time og så tog jeg på "arbejde". Da jeg hentede ham igen, var de nærmest målløse over, hvor dygtig han havde været. "Det er jo som om, han altid har gået her!?!"
Ja, han er meget nem, tillidsfuld og tryg ved, at vi går fra ham - for VI har tillid til ham. Og så er han bare helt speciel ;-)

Om ganske få dage skal vi fejre hans fødselsdag og han glææææder sig! Og har forøvrigt gjort det de sidste 2-3 måneder. Alt har han planlagt og der kommer MANGE gæster!
Det bli'r en dejlig dag!

Katrine

Ingen kommentarer: