fredag den 19. september 2008

Status

Vi har nu boet herude på gården 3½ mdr og...... det går fint. Det er langt væk fra mange ting - ikke stranden og ikke marker og skov - men indkøbsmuligheder, aktiviteter med andre mennesker og ikke mindst MIN familie.
Men trods alt det, så nyder vi stadig freden og roen og vi glæder os over at give Saxe sådanne skønne omgivelser at starte livet i.

Søren arbejder og hiver penge hjem til sin familie. Han cykler ind til byen, køber ind og sørger for, at vi har hjemmelavet rugbrød, leverpostej, hummus o.m.a. i huset.
Han er godt igang med sin nye uddannelse - og han NYDER det :-) Det er rigtig dejligt at opleve ham så glad og med fornyet energi, når han kommer hjem og fortæller (OG masserer mig ;-) ).

Saxe er over 10 mdr nu. Han måler 76cm, vejer 9,1kg og har 7 skarpe tænder. Han er stadig glad og storgrinende - men er godt nok blevet en ENDNU mere stædig karl!! Pyyha..! Det ene øjeblik er noget evigt sjovt og kort efter er der dømt flitsbue og hyl og skrig!
MEN der sker godt nok også meget med ham for tiden; Han kryber og står på alle fire, han spiser meget fint(!) med fingrene, han rejser sig op i sengen, han vinker, klapper, ryster på hovedet og siger måske "Nej"..? Han snakker i det hele taget rigtig meget og har en fantastisk mimik!
Hans søvnmønster har ændret sig. Ofte sover han ku een lur om dagen og nogle nætter sover han faktisk 4-5 timer i træk. Det er virkelig dejligt, når det sker!!
Vi har skrevet ham op i en børnehave og skal til at finde en god dagplejer (selvom moren ikke er meget for det..).

Jeg selv, sagde hun-hunden... Tja, jeg er stadig en rigtig træt mor og kone. Jeg har været forbi den lokale skovbørnehave og er blevet skrevet op som vikar, men har besluttet at "fuldføre" min barsel først, for jeg er simpelthen ikke rigtig tilstede... stadigvæk.
Jeg pusler med tanken om at starte en lokal legestue og en netbutik. I efterårsferien har jeg planer om en lille stage fight dag for børn. Men nu må se, hvordan og hvorledes..
Jeg er glad for vores nye hjem, men jeg savner godt nok udlandet indimellem. Jeg savner at være et sted, hvor folk ikke prøver at presse os ned i en kasse, der skal passe ind i et, i mine øjne, underligt samfund. *Hjerte-suk* Hvis det ikke var for vores familier, var vi helt sikkert rykket til et andet land. Vi er ikke videre begejstret for Danmark. Men så'n er ded jo...

Snart får vi besøg af gode venner og familie. Qian kommer til Danmark, så vi tager vi til Odense for at møde ham. Uh, det bli'r dejligt :-)

Katrine

2 kommentarer:

Julie sagde ...

Hej Katrine. Jeg fik bare lige lyst til at sige, at hvis du går med planer om at arrangere sådan en stage fight dag for børn, så skulle du prøve at alliere dig med det lokale børnebibliotek.
Jeg er selv børnebibliotekar, og vi leder altid efter nye og spændende (og gerne billige/gratis) arrangementer. ISÆR i efterårs- og andre ferier. De kan jo stå for lokaler, annoncering osv. Og du kan stå for at have det sjovt med børnene og lære dem noget. Prøv at sammensætte et godt forslag og så præsenter det for dem! Vh Julie

Cirkus Rank & Freydi' sagde ...

...Det ku' da måske være en god idé. Hvis vi ikke selv kan finde nok deltagere inden længe, vil jeg da prøve dét.
Tak :-)