tirsdag den 24. februar 2009

Kinesermad

Igår besluttede vi, langt om længe, at invitere naboen over til aftensmad.
Og hvad ville være mere passende end at servere kinesisk mad?!

Så vi gik igang med at finde opskrifter og derefter lagde en plan for hvilke retter, vi kunne tænke os. Og SÅ var det ellers bare at rulle ærmerne op.

Kinesisk mad er jo sådan noget, der skal være hurtigt at lave. - Derfor stod vi i køkkenet i over 4 timer...

Men øj, hvor det smagte. Næsten helt rigtigt!


Vi fik lavet JiaoZi, TuDouSi, MianTiao og selvfølgelig MiFan. Og så den klassiske agurke-forret. Nåja, og jeg fik lavet dybstegt kylling med sur/sød-sovs!

Naboerne kunne heldigvis li' det, selvom det kneb lidt med at få styr på pindene.

Så... det er helt sikkert ikke sidste gang, vi kaster os ud i det Kinesiske køkken.


Kokkepigen

Ingen kommentarer: