mandag den 9. februar 2009

Veninde-weekend

Fra lørdag til søndag var ZARAH her!!
Det var SÅ dejligt, at hun kom herover, for det er lang tid siden, vi sidst sås.

Før i tiden hang vi altid ud, for vi boede lige ved siden af hinanden. Så det er lidt underligt nu, hvor vi så sjældent ses og tiden flyver pludselig bare afsted, mens man desperat prøver at klemme så meget hygge ud af den som muligt. *Squish*

Hun er gravid og er nu 6½ mdr henne og det kan ses! (Selvom hun kun har taget 6kg på *Skumle* ) Når man selv har fået barn, er det pludselig altoverskyggende spændende, når eens veninder så også skal igennem det. Der blev snakket stofbleer, kost og sovevaner - nåja, og drukket varme drikke, gået ture i blæsten og spist lækker mad - selvfølgelig! :-)


Saxe havde lovet, at vise sig fra sin bedste side, så Zarah kunne se, hvad hun har at glæde sig til. Og det gjorde han heldigvis! (Ellers kan det NOK være, at der var faldet brænde ned! )


Lørdag aften ville vi se en film, så jeg besluttede at lade ham være oppe, så længe han overhovedet orkede, for jeg gad ikke gå glip af den første time af filmen, fordi jeg skulle putte ham. Og det gik fint.

Han fik os også til at skrald-grine, for han er begyndt på noget underligt noget igen; Han spænder! Hele kroppen skal bare spændes, så han blir helt rød i knolden og ryster over det hele. Det ser SÅ sjovt ud og han synes også selv, det er enormt morsomt.

Katrine

3 kommentarer:

Suzy Q sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Sus sagde ...

Han skåler jo med gaflen mod kameraet, mama. "CHAI" råber han. Og du siger bare "jah..".

Ane sagde ...

hahahhaa hvor ser han sjov ud :)

Kalle gør det også, så det er nok meget normalt. Han kan næsten gøre det på kommando.